Mad-bloggen på coriskoekken.dk

På mad-bloggen på coriskoekken.dk kan du her finde opskrifter, idéer og inspiration til alt hvad der omhandler mad. Du kan også her, læse lidt mere personlige ting fra mit liv, samt deltage i give aways med flotte præmier.
 

Grøntsagsbolle med spegepølse og æggesalat

28-09-2014
Grøntsagsbolle med spegepølse og hjemmerørt æggesalatDa jeg deltager i Tulip Pålækker's madpakkeudfordringen om Den Gode Madpakke, kommer jeg her med endnu en idé til en lækker madpakke, bestånede af en grøntsagsbolle med spegepølse og hjemmerørt æggesalat.
Mange børn elsker æggesalat og det gør begge mine børn også - Både min søn på snart 9 år og min pige på 3 år. Så det er næsten et sikkert hit i madpakken.
 
 
Foto: ©Rikkecori Marcussen
 
Ingredienser:
Grøntsagsbolle (se opskrift på grøntsagsboller)
Hjemmerørt æggesalat (se opskrift på hjemmerørt æggesalat)
 
3 skiver sønderjysk spegepølse fra Tulip
1-2 salatblade
1 cherry tomat
 
 
Fremgangsmåde:
  1. Bag grøntsagsbollerne som beskrevet i opskriften. (kan sagtens bages dagen før de skal spises)
  2. Rør æggesalaten sammen som anvist i opskriften og stil den på køl.
Samling af grøntsagsbolle med fyld
  1. Skær en bolle igennem på tværs.
  2. Kom salatblade på underbollen. Herefter spegepølse, æggesalat og skiver af tomat. Læg overbollen ovenpå og pak den ind i stanniol. Så er den klar til madpakken.
 
 
Flere idéer til madpakken
 

Kommentarer

    1 

    Skriv en kommentar

    :

    CAPTCHA Image

     
    CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com