Mad-bloggen på coriskoekken.dk

På mad-bloggen på coriskoekken.dk kan du her finde opskrifter, idéer og inspiration til alt hvad der omhandler mad. Du kan også her, læse lidt mere personlige ting fra mit liv, samt deltage i give aways med flotte præmier.
 

Nyt på coriskoekken.dk - Diæter

01-12-2014
 
Som noget nyt kan du nu finde "Diæt", som er en ny kategori i menuen på coriskoekken.dk. Under dette menu-link, vil der løbende komme opskrifter og information om følgende;

Opskrifter søges

Jeg er meget interesseret i at modtage gode (sunde) opskrifter med tilhørende billede i høj kvalitet på ovenstående diæter. Hvis du ønsker det, vil der naturligvis komme dit navn på din/dine opskrift/opskrifter.
 

Low FODMAP vil fremover dominere

Det skal hertil siges at det ikke er uden grund at jeg nu fremover mest vil satse på at fylde opskrifter i disse kategorier - navnligt diæten Low FODMAP Diet.
Jeg blev i november 2014 efter tre dage i smertehelvede opereret akut, hvor jeg fik fjernet 24 cm tyndtarm, plus lidt af tyktarmen, da den var revnet. Efterfølgende har jeg fået diagnosen Morbus Crohn, som er en kronisk tarmsygdom, hvor sygdommen kan (for nogen) holdes nede ved at spise efter Low FODMAP, som jeg nu gør.
Derfor vil de fleste kommende opskrifter være at finde i denne kategori. Dog kan du som spiser almindeligt og ikke har behov for at udelukke bestemte fødevarer sagtens gøre brug af opskrifterne - Du skifter blot lakosefri mælk ud med almindelig mælk, mel-typen med hvedemel osv.
 
Som ny i diæten Low FODMAP finder jeg internettet mangelfuldt på opskrifter og tænker at jeg ikke er den eneste der har det på den måde. Derfor håber jeg at andre også vil bidrage med gode opskrifter på coriskoekken.dk - Til gavn for mange som lever efter Low FODMAP Diæten.
 
Fremover vil jeg også under kategorien "Low FODMAP Diet" her på bloggen, skrive om diæten, hvor du forhåbentlig kan finde hjælp og råd om hvilke madvarer man skal udelukke på Low FODMAP og evt. kan erstatte med.

Kommentarer

 • #1
 • Anita Houvenaeghel
  05-04-2016 08:18
  Vil gerne følge denne form for kost da jeg lider af smerter i maven


 • #2
 • Stella
  02-09-2015 14:22
  Glæder mig til at følge med, for er helt enig, der er ikke mange opskrifter :)


1 

Skriv en kommentar

:

CAPTCHA Image

 
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com