Tilbage
Clubsandwich med kold kylling, bacon og karrydressing

Clubsandwich med kold kylling, bacon og karrydressing

4 personer
Lækker sommersandwich med kold kylling og bacon samt hjemmelavet karrydressing.

Ingredienser

  • 4 store sandwich brød
  • 1 røde løg
  • 2 pk bacon i strimler
  • Syltede hvidløg
  • 1 pk babyleaves (blandende salatblade)
  • 3 spsk olie
  • 4 fed hvidløg
  • 2-3 kyllingebryst
  • ½ gl hakkede soltørrede tomater
  • ½ agurk
  • Salt & peber
  • Karry dressing

Instruktioner

  1. Steg bacon på en tør pande til de er brune og sprøde. Lad dem dryppe af på køkkenrulle.
  2. Brun kyllingen på alle sider ved høj varme i fedtet fra baconen. Krydre med salt og peber. Skru ned og lad dem stege færdig til de gennemstegt. Tag dem fra panden og lad dem herefter køle helt af.
  3. Hæld olien i en lille skål og pres hvidløg heri. Tilsæt lidt salt og peber – bland godt med en spiseske.’
  4. Skyl grøntsagerne grundigt under koldt vand. Skær agurk i store skrå skiver samt løg i tynde ringe.
  5. Når kyllingen er kold, skæres den på langs i store skiver.
  6. Anretning
  7. Skær brødene igennem og rist dem på en brødrister
  8. Smør godt med karrydressing på underbollen og kom den på en stor tallerken
  9. Tilsæt først salat, herefter, soltørrede tomater, syltede hvidløg, kylling, løg og to skiver agurk, ovenpå bollen
  10. Hæld lidt hvidløgsolie over
  11. Kom karrydressing på overbollen og sæt den på skrå herover salaten.
  12. Server evt. med ekstra karrydressing og hvidløgsolie ved siden af.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com