Tilbage
Salat med røde løg, champignon & bacon

Salat med røde løg, champignon & bacon

4 personer
28. august 2012
Opskrift på en lækker salat med røde løg, champignon, bacon og stegte cherry tomater. God som f.eks. tilbehør, en let frokost eller forret.

Ingredienser

  • 1 lille hjertesalathoved
  • 1 håndfuld rucola salat
  • 1 håndfuld Lollo Rossa salat
  • 8 st champignon
  • 1 lille røde løg i tern
  • 6 cherry tomater
  • 1 pk bacon i strimler
  • lidt salt

Instruktioner

  1. Skyl salaten under koldt rindende vand
  2. Bræk salaten over et par gange med hænderne, og læg det ud på en stor tallerken eller fad
  3. Steg bacon sprød på en tør pande. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
  4. Gnub champignonen under koldt rindende vand. Skær dem i skiver og herefter midt over.
  5. Brun champignonen i fedtet fra baconen. Kom dem herefter ovenpå salaten.
  6. Skyl tomaterne og skær dem midt over. Steg dem hurtigt på en meget varm pande. Kom dem oven på salaten. Drys med lidt salt.
  7. Når baconen har kølet af, skæres den i små stykker. Kom bacon og det røde løg i tern over salaten.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com