Tilbage
Bagels med to slags salat, æg og sprød bacon

Bagels med to slags salat, æg og sprød bacon

4 personer
8. september 2012
Lækkert frokost måltid – Bagels med to slags salat, hårdkogt æg, sprød bacon, agurk og dressing.

Ingredienser

  • 4 bagels (købt eller du kan lave dem selv)
  • 2 slags salat efter eget ønske
  • 4 hårdkogte æg
  • 8 skiver bacon
  • 8 skiver agurk / eller tomat
  • Cremefraiche dressing

Instruktioner

  1. Kog æggene i ca. 10 min. til de er hårdkogte. Hæld det kogende vand fra. Køl dem ned med koldt vand. Steg bacon sprød på en tør pande og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
  2. Lun bagels i ovnen eller på en brødrister. Overfladen må godt være lidt sprød.
  3. Skyl salatbladene. Skær agurk i skiver.
  4. Når bagels er lunet, skæres den igennem på midten og der smøres et jævnt lag dressing på bund og top bollen.
  5. Kom salat på bund og top og derefter en æg i skiver, bacon og agurk på bund bollen.
  6. Læg bollen sammen og server straks.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com