Tilbage
Knasende sprøde kyllingenuggets
Knasende sprøde kyllingenuggets

Knasende sprøde kyllingenuggets

16. januar 2013
Opskrift på lækre hjemmelavede og sprøde kyllingenuggets.

Ingredienser

  • 500 g kyllingefilet
  • 3 dl. cornflakes
  • 3 spsk. revet parmesanost
  • ½ tsk. chilipulver
  • 1 tsk. groft salt
  • ½ tsk. sort peber
  • 2 æg (S)
  • ....................
  • Dip: Sød chilisovs
  • Olie til stegning

Instruktioner

  1. Skær kyllingefiletterne ud i passende stykker.
  2. Kom cornflakes i en pose og knus dem let (det skal ikke knuses til pulver).
  3. Kom de knuste cornflakes i en skål og bland parmesanost og krydderier i.
  4. Pisk et æg sammen på en tallerken.
  5. Vend kyllingestykkerne i det sammenpiskede æg og herefter i cornflakes blandingen.
  6. Steg dem i godt med olie i ca. 3-4 min. Alt efter hvor store stykkerne er. Skær evt. en over for at se om den er gennemstegt.
  7. ....................
  8. Server de sprøde kyllingenuggets med sød chilisovs.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com