Tilbage
Sommersalat med kold laks

Sommersalat med kold laks

4 personer
3. maj 2012
Dejlig sommerret, kold laks med sommersalat.

Ingredienser

  • 4 laksestykker
  • 1 agurk
  • 15 cherry tomater på stilk
  • ½ iceberg salat hoved
  • 4 store gulerødder
  • Rejer
  • Feta ost i tern
  • ....................
  • Dressing til dyp:
  • 2 dl græsk yoghurt (low FODMAP: benyt laktosefri creme fraise)
  • 6 spsk ketchup (low FODMAP: ketchup uden løg)
  • 4 spsk ravigotte

Instruktioner

  1. Steg laksen med skindet nedad i ca. 4 min. eller indtil den er halvt gennemstegt og skindet er sprødt. Krydre med salt og peber.
  2. Vend laksen og steg den yderligere 4 min.
  3. Skyl salaten og skær grøntsagerne i stave, fetaost i tern og tomater i både.
  4. Når laksen er kølet af er retten klar til servering.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com