Tilbage
Frisk pasta med urter, rejer og champignon

Frisk pasta med urter, rejer og champignon

4 personer
3. maj 2012
Opskrift på frisk pasta med urter, rejer og champignon.

Ingredienser

  • 1 pk frisk pasta
  • 1 spsk olie
  • 2 spsk stegemargarine
  • 8-10 champignon (i små tern)
  • Gulerødder (i små tern)
  • 2 dl madlavnings fløde
  • 1 lille bundt frisk persille (hakket)
  • ca. 10-12 blade frisk basilikum (hakket)
  • ½ frisk chili (finthakket uden kerner)
  • 2 fed hvidløg (presset)
  • 1 dl skummet mælk
  • 100g rejer
  • Salt og peber
  • Evt. lidt frisk citronsaft

Instruktioner

  1. Kog pastaen som anvist på pakken. Når pastaen er færdigkogt, tages vandet fra og pastaen blandes med olie.
  2. Smelt smør i en stor gryde og tilsæt champignon og gulerødder. Steg indtil champignonen er blød og brun.
  3. Kom den færdigkogte pasta i gryden og tilsæt fløde, mælk, de hakkede krydderurter, hvidløg og chili. Bland det hele godt.
  4. Efter ca. 2-3 min. tilsættes rejerne. Smag pastaretten til med salt, peber og evt. citronsaft.
  5. Lad gryden stå over varmen i ca. 2-3 min.
  6. Server straks.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com