Tilbage
Kartoffelpandekage

Kartoffelpandekage

4 personer
8. maj 2012
Opskrift på sprød kartoffelpandekage.

Ingredienser

  • 4 store bagekartofler
  • 2-3 spsk revet mager ost
  • 3 hele æg
  • 4 skriver skinke i strimler (kan undlades)
  • ½ løg i tern
  • 1 tsk salt
  • 1 knivspids sort peber
  • Margarine til stegning

Instruktioner

  1. Riv kartoflerne groft og pres væden fra i en si.
  2. Skær skinke og løg i tern
  3. Riv osten
  4. Rør det hele sammen
  5. Læg fyldet ud på en stor stegepande i rigeligt margarine (ellers kan det brænde fast), pres det sammen med en paletkniv.
  6. Steg pandekagen ved jævn varme i ca. 7-10 min. på hver side. Eller indtil den er gyldenbrun. (brug en stor rund tallerken når du skal vende den)
  7. Server med salat og evt. groft flutes.
  8. ....................
  9. TIP
  10. Du kan evt. skifte skinken ud med groft revet gulerødder. Brug her ca. 1½ gulerod. Husk at pres væden fra i en si, før du rører det sammen.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com