Tilbage
Calzone med skinke, rejer, asparges og ost
Calzone med skinke, rejer, asparges og ost

Calzone med skinke, rejer, asparges og ost

2-3 personer
14. maj 2012
Hjemmelavet calzone er lige så godt, hvis ikke bedre, end dem man kan købe på grillbarer – også er det nemt at lave. Her er et af mine bud på calzone, som jeg, men også min store dreng bedst kan lide den.

Ingredienser

  • 1 potion pizzadej
  • 1 pk. skinke i strimler
  • 2 håndfulde rejer
  • ½ ds asparges i stykker
  • 150 g revet ost
  • Salt & peber

Instruktioner

  1. Start med at rulle pizzadejen ud på et melet bord med en kagerulle, ca. 30 cm. i diameter.
  2. Læg nu først skinke, så asparges, rejser og revet ost på den ene halvdel af dejen. Krydre med salt og peber.
  3. Fold nu forsigtigt dejen over fyldet og luk sammen, ved at rulle kanten hele vejen med fingrene. (se billede)
  4. Bages midt i ovnen ved 200 grader, alm. ovn til dejen er gyldenbrun.
  5. Kan evt. serveres med salat.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com