Tilbage
Kyllingefrikadeller med rød peber og feta

Kyllingefrikadeller med rød peber og feta

15. maj 2012
Opskrift på gode kyllingefrikadeller med rød peber og feta ost.

Ingredienser

  • 450g hakket kyllingefars
  • 1 lille løg
  • 1 rød peberfrugt
  • Feta i tern
  • 1 tsk havsalt
  • 1 knsp sort peber
  • ½ frisk chili uden korn
  • 1 æg
  • 1 håndfuld havregryn
  • ½ dl skummet mælk
  • 2 spsk
  • olie til stegning

Instruktioner

  1. Bland kød, æg og mælk og rør det sammen.
  2. Krydre med salt og peber.
  3. Kom havregryn i til farsen bliver tykkere – men sørg for den stadig er til at røre i.
  4. Tilsæt hakket rød peber, chili og feta ost i små tern.
  5. Form frikadellerne af farsen og steg dem i olie til de er helt gennemstegte.
  6. Kan serveres som en del af en buffet, som aftensmad med f.eks. salat eller stegte rodfrugter.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com