Tilbage
Hurtige tarteletter med skinke og grønt

Hurtige tarteletter med skinke og grønt

5 personer
27. juni 2012
Opskrift på lækre og hurtige tarteletter med skinke og grøntsager.

Ingredienser

  • 100g smør
  • ca. 4 spsk
  • hvedemel med top
  • ½ l skummet mælk
  • ½ l koldt vand
  • 2 jaka bov a’ 450g
  • 250g små gulerødder (frost)
  • 150g frosne ærter
  • 3 tsk salt
  • 2 tsk sort peber
  • ½ tsk sukker
  • 2 pk festtarteletter (20 stk.)

Instruktioner

  1. Tænd ovnen på 200 grader, alm. ovn.
  2. Skær skinken i små tern.
  3. Smelt smørret i en gryde og tilsæt mel lidt af gangen. Tilsæt mælken lidt af gangen. Tilsæt vand lidt af gangen til du opnår den tykkelse du ønsker.
  4. Kom skinken i saucen samt de frosne gulerødder. Lad det småsimre i 10-15 min. under jævning omrøring.
  5. Tilsæt de frosne ærter og kog yderligere i ca. 5 min.
  6. Smag til med salt, peber og evt. sukker (sukker fremhæver smagen).
  7. Varm tarteletterne i ovnen som anvist på pakken.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com