Tilbage
Pastafad

Pastafad

4-6 personer
23. juli 2012
Opskrift på lækker og nem pastaret i ovn.

Ingredienser

  • 1 st pk frisk pasta
  • 2 pk skinke i strimler
  • 4 pølser i skiver 8-10
  • friske champignon i skiver
  • 1 lille løg i tern
  • 1 d. mælk
  • ca. ½ l madlavningsfløde
  • 1 kvart piskefløde
  • 5 fed hvidløg
  • Salt & peber
  • Evt. revet ost

Instruktioner

  1. Brun bacon i en gryde i ca. 2 min. Tilsæt løg, pølser og champignon. Brun det hele godt.
  2. Kom skinken heri.
  3. Tilsæt mælk og hvidløg og lad det hele stå og småsimre i 5-10 min.
  4. Kog pastaen som anvist på pakken
  5. Smag retten til med salt og peber
  6. Når pastaen er færdig kogt, hældes vandet fra og pastaen kommes i et stort fad
  7. Kom blandingen af pølser, skinke osv. ovenpå pastaen og kom piskefløden henover.
  8. Tilsæt madlavningsfløde så det lige dækker. Drys evt. med revet ost.
  9. Kom fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader til retten er fast og gylden. Ca. 45 min.
  10. ....................
  11. TIP! Ønsker du at tilføje retten lidt bid, kan du tilsætte ½-1 mild chili uden kerner.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com