Tilbage
Fyldt kyllingebryst, ovnkartofler og lækker salat
Fyldt kyllingebryst, ovnkartofler og lækker salat
Fyldt kyllingebryst, ovnkartofler og lækker salat

Fyldt kyllingebryst, ovnkartofler og lækker salat

4 personer
28. august 2012
Opskrift på fyldt kyllingebryst med ost, pesto og krydderier, ovnkartofler med røde løg, samt lækker salat med røde løg, champignon & bacon.

Ingredienser

  • Fyldt kyllingebryst
  • 4 kylligebryst
  • 4 skiver hvid ost
  • 4 tsk rød pesto
  • 2 pk bacon i skiver
  • salt & peber
  • ....................
  • Ovnkartofler:
  • 18-20 små nye kartofler
  • 3 spsk olie
  • salt
  • Drys: Røde løg
  • .....................
  • Salat:
  • Min opskrift: Lækker salat med røde løg, champignon & bacon

Instruktioner

  1. Tænd oven på 200 grader, alm. ovn.
  2. Skær forsigtig hul under skindet på kyllingen med en skarp kniv.
  3. Kom et stykke hvid ost ind under skindet, samt en tsk. fuld pesto. Drys med salt og peber.
  4. Rul bacon rundt om kyllingen. Sæt evt. en tandstik igennem, for at holde på baconen under stegning.
  5. Steg kyllingens bagside på en varm pande, til baconen er sprød og gylden.
  6. Skyl kartoflerne under koldt rindende vand. Skær dem midt over og læg dem i et ovnfast fad.
  7. Pensl med olie og drys med salt.
  8. Kom kyllingestykkerne i et fad og sæt dem i ovnen sammen med kartoflerne i ca. 1 time.
  9. Når kartoflerne er færdige, drysses der med røde løg i tern hen over.
  10. Serveres med lækker salat med røde løg, champignon & bacon.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com