Tilbage
Andesteg
Andesteg

Andesteg

29. oktober 2012
Fremgangsmåde for tilberedning af lækker og sprød andesteg.

Ingredienser

  • 1 fersk Berberi and uden indmad – Klasse A – 2,876g

Instruktioner

  1. Skyl anden godt, fjern evt. tilbageblivende rester fra fjer og lign.
  2. Krydr anden med groft salt og friskkværnet peber, indeni og udenpå.
  3. Sæt anden på en rist ovenpå en bradepande, som fyldes med 1 liter vand.
  4. Kom andestegen i en forvarmet ovn ved 160 grader i ca. 2½ time. (1 time pr. kg) Hold øje med at der hele tiden er vand i bradepanden under stegningen.
  5. Parter anden og kom stykkerne i et fad.
  6. Anden er nu klar til servering, med det tilbehør du måtte ønske.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com