Tilbage
Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara

Cirka 3 personer
22. december 2012
Opskrift på spaghetti carbonara med revet parmesan ost og frisk hakket krydderurter.

Ingredienser

  • 300g Bucatini no 15
  • 200g bacon i tern
  • 2 æggeblommer
  • 1½ dl madlavningsfløde
  • 1 fed hvidløg (presset)
  • Salt og peber
  • 50g revet parmesan ost
  • Krydderurter (fint hakket)

Instruktioner

  1. Steg bacon sprød på en tør pande. Når baconen har afgivet lidt fedt, tilsættes hvidløg.
  2. Kog spaghettien i letsaltet vand, som anvist på pakken.
  3. Pisk æggeblommer med madlavningsfløde, salt og peber.
  4. Når spaghettien er kogt færdig, hældes vandet fra og vendes i æggemassen.
  5. Kom spaghettien tilbage i gryden. Tilsæt baconen. Vend det hele godt og smag til med salt og peber.
  6. Server spaghetti carbonara’en sammen med revet parmesan ost og frisk hakket krydderurter.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com