Tilbage
Pift den traditionelle Knorr lasagne op
Pift den traditionelle Knorr lasagne op
Pift den traditionelle Knorr lasagne op
Pift den traditionelle Knorr lasagne op
Pift den traditionelle Knorr lasagne op

Pift den traditionelle Knorr lasagne op

2 voksne og 2 børn
26. december 2012
Inspiration og opskrift på, hvordan du kan pifte den traditionelle lasagne op fra Knorr. Opskrift til 2 vokse og 2 børn, også er der mad til to dage.

Ingredienser

  • 1 pk Knorr lasagne
  • 1000g hakket oksekød 8-12%
  • 1 spsk olie
  • 2 forårsløg (i tynde ringe)
  • 230g hakket gulerod
  • 100g ærter (frosne)
  • 3 fed hvidløg (presset)
  • 500 ml mornay sauce
  • 2 tsk groft salt
  • ca. ½ tsk kværnet peber
  • en kvart – ½ frisk chili uden kerner
  • 10 ekstra lasagneplader
  • 200g mozzarella ost
  • ....................
  • Tilbehør:
  • Salat efter eget valg
  • Flutes

Instruktioner

  1. Tænd ovnen på 200 grader, alm. ovn.
  2. Brun kødet i olie i en stor gryde. Tilsæt forårsløg.
  3. Kom posen i med krydderi fra den købte Knorr lasagne pakke.
  4. Skræl gulerødderne og skær dem groft i skiver. Kom dem i en hurtighakker i ca. 5 sek.
  5. Tilsæt hvidløg, ærter, chili og krydderier. Bland det hele godt.
  6. Tilsæt mornay saucen og lad det hele småsimre i små 5 min.
  7. Kom et lag lasagneplader i bunden af et stort ildfast fad. Hæld kødsaucen over pladerne, så de er dækkede. Kom et lag lasagneplader ovenpå kødsaucen, herefter igen et lag kødsauce, plader og slut af med det sidste af kødsaucen.
  8. Stil fadet midt i den forvarmede ovn i 30-35 min. Ca. 8 min. før lasagnen er færdig, drysses der med ost og fadet stilles tilbage i ovnen til den er færdig.
  9. Lad lasagnen hvile i 5 min. før den skæres ud.
  10. Server med salat og flutes.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com