Tilbage
Forårsruller i rispapir (vegetar)

Forårsruller i rispapir (vegetar)

4. januar 2013
Inspiration til hvordan du kan lave forårsruller i rispapir med forskellige friske grøntsager. Dette er kun én idé ud af uanede muligheder. Hurtigt, lækkert, nemt og ikke mindst sundt.

Ingredienser

  • Risplader – så mange du ønsker at lave (jeg brugte 9 stk. og købte dem i Lidl)
  • ½ Iceberg salat hoved
  • 3 gulerødder
  • ½-1 agurk
  • 1 rød snackpeber
  • 1 pakke slikærter
  • evt. stærk chili sauce
  • ...................
  • Dip: Sød chili sauce
  • ...................
  • ...................
  • Inspiration til andre ingredienser, grøntsager og frugter du kan benytte i dine risruller:
  • Kål - Bønnespirer - Gul og grøn peber - Mini majs - Asparges - Avokado - Porer - Melon - Æble - Kæmpe rejer - Hjemmelavede kyllingenuggets

Instruktioner

  1. Rens og skær alle grøntsagerne i stave, (minus slikærterne, de skal blot skylles) så de passer til rispapiret. Jeg brugte små risplader, men man kan også få store.
  2. Kom et rispapir af gangen i en tallerken med koldt vand i ca. 1 min. til rispapiret bliver helt blødt og transparent.
  3. Kom stave af de forskellige grøntsager på midten af rispapiret (dryp evt. med stærk chili sauce) og rul herefter rispapiret forholdsvist stramt rundt om grøntsagerne. Pas på det ikke revner.
  4. Server de færdige ruller i rispapir med f.eks. sød chili sauce. Hvis du skære rullerne over på midten, er de lige til at tage i hånden og dyppe i dip og spise)
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com