Tilbage
Laksefrikadeller

Laksefrikadeller

4 personer
13. februar 2013
Opskrift på sprøde laksefrikadeller med purløg.

Ingredienser

  • 800g finthakket laksekød (kan købes hos en fiskehandler)
  • 1 tsk groft salt
  • ½ tsk peber
  • 10g purløg
  • 2 fed hvidløg (presset)
  • 1 spsk citronsaft
  • Evt. ½ lille rødt løg (finthakket)
  • Smør til stegning

Instruktioner

  1. Bland og rør alle ingredienserne sammen i en skål
  2. Form laksefarsen til frikadeller med en spiseske og dyp skeen i et glas koldt vand i mellem hver frikadelle (så farsen ikke hænger fast på skeen)
  3. Steg frikadellerne på en varm pande med smør, til de er gyldenbrune og overfladen sprød.
  4. Server laksefrikadellerne med f.eks. små kartofler, årstidens grøntsager samt dressing bestående af græsk yoghurt rørt sammen med salt, peber, purløg og citronsaft.
  5. ....................
  6. TIP! Purløg kan erstattes med andre friske krydderurter, som du bedst kan lide.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com