Tilbage
Frisk pasta og laks til 2

Frisk pasta og laks til 2

2 personer
22. februar 2013
Opskrift på frisk pasta og laks – En lille hurtig og lækker ret til 2.

Ingredienser

  • 8 st champignon (finthakket)
  • 30g spinatblade (finthakket)
  • 1 tsk groft salt
  • ½ tsk peber
  • 2 fed hvidløg (presset)
  • 2g frisk dild
  • 250 ml Milda til madlavning 4%
  • 2 laksefiletter
  • 2 citronskiver
  • ....................
  • Stegning af laks: citronolie
  • Stegning af løg, champignon og urter: chili olie

Instruktioner

  1. Steg løg og champignon i lidt chili olie. Drys med lidt salt.
  2. Tilsæt hvidløg. lad dem stege med i små 2 min.
  3. Kom spinat og dild på panden. Rør det hele sammen og tag panden fra varmen.
  4. Kog pastaen som anvist på pakken. Kom lidt olie og salt i vandet. Lad pastaen dryppe af i en si.
  5. Krydr laksen med salt og peber og steg den i citron olie, med skindsiden nedad. Når laksen er halvt gennemstegt, vendes den og steger færdig. (Pas på den ikke får for meget, så bliver den tør og kedelig) Kom de stegte champignoner, hvidløg, løg m.v. i en gryde. Tilsæt fløden. lad det små simre i 2 min. Tilsæt pastaen og smag til med salt og peber.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com