Tilbage
Nem pastaret i ovnen

Nem pastaret i ovnen

4 personer
21. november 2013
Hurtig og nem pastaret i ovnen, hvor resterne af kød med grønt er fra anden ret fra dagen før.

Ingredienser

  • Det resterende kød fra gårsdagens ret (Indbagt hakket oksekød og grønt)
  • ½ ps pasta, efter eget valg
  • 1 dl fløde
  • 1 ps cheddar ost, lille pose, revet

Instruktioner

  1. Tænd ovnen på 180 grader, alm. ovn.
  2. Kog pastaen i let saltet vand som anvist på posen.
  3. Varm gårdsdagens kødet lidt op i en gryde. Tilsæt lidt af den revne cheddar ost og bland det godt.
  4. Kom den færdigkogte pasta i et fad og kom kødet ovenpå.
  5. Tilsæt fløde og det resterende cheddar ost og bland det med en ske.
  6. Stil fadet midt i den forvarmede ovn i ca. 15-20 minutter.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com