Tilbage
Pizza med serrano skinke, mozzarella og rocculasalat

Pizza med serrano skinke, mozzarella og rocculasalat

1 mellemstor pizza
28. november 2013
Dette er helt klar min bedste opskrift på pizza. Den er ganske enkelt himmelsk og er vores favorit herhjemme. Den skal prøves.

Ingredienser

  • 1 rulle rå pizzadej (eller lav din egen pizzadej)
  • ½ ds hakkede tomater
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 1 håndfuld pizzaost, revet
  • 70g serrano skinke
  • 2 poser mozzarella, Santa Lucia, 125g
  • 1 håndfuld rocculasalat
  • Salt og peber
  • Hvidløgsolie
  • Chiliolie

Instruktioner

  1. Tænd ovne på 200 grader, almindelig ovn.
  2. Rul pizzadejen et par gange med en kagerulle.
  3. Bland de hakkede tomater med presset hvidløg. Smør det på pizzabunden.
  4. Fold stykkerne af skinke og fordel dem på pizzabunden.
  5. Skær en af mozzarella ostene i skiver og fordel dem ligeledes på pizzabunden ved siden af skinken. Krydr med lidt kværnet salt og peber.
  6. Bag pizzaen i den forvarmede ovn i ca. 15 minutter.
  7. Kom roccula ovenpå pizzaen, samt skiver af mozzarella ost. Dryp hvidløgsolie og chiliolie henover pizzen.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com