Tilbage
Grøntsagsbøffer

Grøntsagsbøffer

11. januar 2014
Virkelig gode grøntsagsbøffer, der smager rigtig godt. Mine børn var også vilde med dem, måske er dine også det.

Ingredienser

  • 400g hakket oksekød, 6-10%
  • 1 æg
  • 5 spsk havregryn
  • 1 stort løg, revet
  • 2 gulerødder, revet
  • 2 spsk dijon sennep
  • 2 spsk tomatpuré
  • 1 stk bladselleri
  • 6 spsk frisk persille, hakket
  • 4 spsk grahamsmel
  • 1½ tsk salt
  • 1 tsk peber
  • Stegning: lidt olivenolie

Instruktioner

  1. Bland kød, gulerod, løg, æg, sennep, persille, tomatpure, bladselleri, salt, peber og mel sammen i en skål. Stil den på køl i 30 minutter.
  2. Form kødet med en spiseske til bøffer og steg dem på en meget varm pande i olivenolie, til de er gennemstegt.
  3. Tip! Du kan også komme bagepapir i en brødform og komme farsen heri og bage den i ovnen ved 180 grader i 35-40 minutter – vupti, så er der farsbrød.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com