Tilbage
Fyldte laksefiletter

Fyldte laksefiletter

4 personer
11. januar 2014
God og fedtfattig opskrift på fyldte laskefiletter.

Ingredienser

  • 4 laskefiletter
  • 30g yoghurt naturel
  • 20g rødløg, finthakket
  • 20g dild, fintklippet
  • 20g purløg, fintklippet
  • salt og peber
  • 1 citron
  • Stegning: 1 spsk olivenolie

Instruktioner

  1. Læg laskefiletterne med skindsiden nedad og skær et snit midt i den på den lange led. Undgå at skære igennem skindet og helt ud til enderne.
  2. Rør yoghurt sammen med rødløg, dild, purløg, salt og peber. Fordel blandingen ind i snittet på laskefiletterne.
  3. Kom laksestykkerne i et ildfastfad og bag dem ved 200 grader, alm. ovn i cirka 15 min. (laksen skal kun lige været gennembagt)
  4. Server laksestykkerne med en skive citron og grønne bønner, som har været en tur på panden i lidt olie med salt og evt. hvidløg, eller dampede asparges.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com