Tilbage
Ovnret med tortillaer

Ovnret med tortillaer

2 personer
15. januar 2014
Denne ret er virkelig lækker, mættende og smagfuld. Den er middelstærk – kan du klarer meget stærk mad, kan du enten bevare kernerne i chillien eller tilføje ½-1 chili mere i retten.

Ingredienser

300 g kyllingeinderfilet
½ spsk olivenolie
1 røde løg, finthakket
1 rød peberfrugt, i fine tern
1 stort fed hvidløg / 2 små, presset
1 rød chili uden kerner, finthakket
125 g pinjekerner, let hakket
125 g hytteost
½ tsk spidskommen
salt & peber
4 tortillaer
2 dl tacosauce

Tilbehør:
skyer
agurker i skiver

Instruktioner

  1. Tænd ovnen på 200 grader, alm ovn.
  2. Del inderfileterne på langs, krydr dem med salt og peber og brun dem på en pande i olie. Kyllingen skal kun lige være gennemstegt, så de bevarer saften.
  3. Hak grøntsagerne og kom det i en skål, sammen med hytteost, spidskommen, chili, hvidløg, salt og peber.
  4. Fordél grøntsagsblandingsen på de 4 tortillaer. Læg kyllingestykkerne ovenpå og rul tortillaerne stramt. Læg tortillaerne i et smurt ildfast fad og hæld tacosauceen over. Sæt fadet i ovnen i ca. 20-25 minutter. Dryp med små klatter af skyer.
  5. ....................
  6. TIP! Retten er ikke fryseegnet.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com