Tilbage
Salat med spinat og persille

Salat med spinat og persille

26. november 2012
Denne lækre salat blev til i forbindelse med en madtærte jeg har lavet, som salaten gik godt i spænd med.

Ingredienser

  • 2 håndfulde spinatblade
  • 2 håndfulde bredbladet persille
  • 10 champignon
  • ½ pk bacon i tern
  • 8 små tomater på stilk
  • 1 ps. pinjekerner
  • 6-8 skiver parmesan ost
  • Balsamico
  • Salt & peber
  • Olie og smør til stegning

Instruktioner

  1. Skyl spinat- og persillebladende. Ryst vandet af og kom bladende på et fad / stor tallerken.
  2. Skyl champignon, knæk roden af og skær dem i skiver. Brun dem på en pande i lidt olie og smør. Drys med salt. Kom dem over salaten.
  3. Steg bacon på en tør pande til de er gyldne og sprøde. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Kom dem over salaten.
  4. Skyl tomaterne og skær dem midt over. Steg dem ved høj varme på en pande i et par min. Drys med lidt salt og peber. Kom dem herefter ovenpå salaten.
  5. Rist pinjekernerne på en tør pande og drys dem over salaten.
  6. Slut af med skiver af parmesan ost og nogle dråber balsamico.
  7. Salaten serveres kold.
  8. Kan spises alene eller som tilbehør til diverse retter. God til f.eks. tærter.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com