Tilbage
Oldtidsbrød
Oldtidsbrød
Oldtidsbrød
Oldtidsbrød
Oldtidsbrød

Oldtidsbrød

1 stk
31. maj 2012
Opskrift på et meget lækkert og sundt brød, der kun består af nødder, kerner og frø, som holdes sammen af olie og æg.

Ingredienser

  • 100g sesamfrø
  • 100g hørfrø
  • 100g solsikkekerner
  • 100g græskarkerner
  • 100g mandler
  • 100g valnødder
  • 5 æg
  • 1 dl olivenolie
  • 2 tsk salt

Instruktioner

  1. Æg og olie piskes sammen.
  2. Kom herefter groft hakkede valnødder og mandler i. Samt salt.
  3. Tilsæt de øvrige frø og kerner og bland det hele godt sammen.
  4. Lad det stå og hvile i 30 min. mens ovnen varmes op.
  5. Kom blandingen i en aflang kage/brød form med bagepapir og bag brødet i alm. forvarmet ovn ved 160 grader i 1 time.
  6. Når brødet er bagt færdigt, løftes brødet op via bagepapiret og ud af formen til afkøling.
  7. Kan serves lunt med smør, koldt med pålæg og som tilbehør til f.eks. salater.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com