Tilbage
Passionsfrugt dessert med is

Passionsfrugt dessert med is

7. januar 2014
Lækker og frisk dessert, som jeg selv elsker. Opskriften rækker til ca. 6 personer/portioner. Du kan evt. droppe isen og fryse selve “passionsfrugtsaucen” så du herved opnår en fedtfattig dessert.

Ingredienser

  • 28 stk passionsfrugter
  • 455 g yoghurt naturel
  • 4 vaniljestænger, kornene herfra
  • 7 tsk sødemiddel
  • ½ l vanilje is
  • Pynt: friske mynteblade

Instruktioner

  1. Del passionsfrugterne og skrab frugtkødet ud. Bland det med yoghurt og vaniljekorn. Smag til med sødemiddel.
  2. Sæt det på køl i mindst 2 timer
  3. Anret passionsfrugt-”saucen” i et stort dessertglas og kom to store kugler vanilje is heri. Pynt med et par mynteblade.
  4. ....................
  5. TIP! Du kan også vælge at komme desserten i fryseren og servere den som en blød is.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com