Tilbage
Pizzasnegle

Pizzasnegle

30 stk
28. november 2013
Nem og hurtigt opskrift på pizzasnegle, som især er et hit hos de små. Også gode i madpakken kolde.

Ingredienser

2½ dl vand, lunken
50 g gær
½ tsk salt, groft
½ tsk sukker
150 g smør, smeltet
500 g hvedemel
1 æg, sammenpisket til pensling

Fyld:
250 g tomatsovs
1 pk skinke, strimler
175 g ost, revet

Instruktioner

  1. Smelt smøret i en lille gryde. Lad det afkøle.
  2. Smuldr gæren i det lunkne vand og udrør gæren heri. Tilsæt salt og sukker.
  3. Når det smeltede smør er afkølet til stuetemperatur, kommes det i gærblandingen. Tilsæt mel lidt af gangen og ælt dejen godt sammen til den er ensartet og glat.
  4. Lad dejen hæve et lunt sted under et rent viskestykke i 20 min.
  5. Tænd ovnen på 250 grader, alm. ovn.
  6. Slå dejen ned og rul den ud på et let melet bord, ca. 45×60 cm.
  7. Smør tomatsovs på dejen, drys med skinke og ost. (Tilsæt evt. ønskede krydderier)
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com