Tilbage
Oldtidsboller
Oldtidsboller

Oldtidsboller

8 stk
10. oktober 2013
Gode boller, der ligesom min opskrift på Oldtidsbrød, kun består af nødder, kerner og frø, samt gulerod, som holdes sammen af olie og æg.

Ingredienser

  • 4 gulerødder (200 gram)
  • 30 g valnødder
  • 100 g sesamfrø
  • 100 g hørfrø
  • 100 g græskarkerner
  • 3 æg
  • 2 spsk olie
  • 1 tsk groft salt

Instruktioner

  1. Skræl, skyl og riv gulerødderne.
  2. Bland gulerødder, valnødder, sesamfrø, hørfrø, græskarkerner, olie og salt i en skål.
  3. Pisk æggene og hæld æggemassen sammen med resten af ingredienserne.
  4. Blend dejen med fx en stavblender indtil dejen er en sammenhængende masse.
  5. Form 8 små boller og drys med græskarkerner.
  6. Bag bollerne i en forvarmet ovn på 180 grader i ca. 40 minutter.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com