Tilbage
Krydrede kartofler med parmesan

Krydrede kartofler med parmesan

4 personer
3. september 2012
Krydrede kartofler med revet parmesanost og en af de mange muligheder som tilbehør til tapas. Du kan i stedet vælge at komme det hele i et ildfast fad, frem for i portions forme, som jeg har beskrevet i opskriften. Tiden i ovnen er den samme.

Ingredienser

  • 12 mellemstore kartofler
  • 1 tsk groft salt
  • 3 fed hvidløg
  • 1 tsk chili flakes
  • ½ tsk peber
  • 3 spsk olie
  • Revet parmesanost

Instruktioner

  1. Tænd ovnen på 200 grader, alm. ovn.
  2. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver på et rivejern.
  3. Kom kartoflerne i en skåle og tilføj olie, salt, peber, hvidløg og chili. Bland det hele godt.
  4. Kom kartoflerne i små potions forme og drys med et godt lag revet parmesanost.
  5. Stil formene på en rist midt i den forvarmede ovn i 1 time.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com