Tilbage
Grillet banan

Grillet banan

4. juli 2013
Lækker sommerdessert på grillen… Grillet banan med sukker, whisky eller rom og flødeskum.

Ingredienser

  • x-antal modne bananer (1 banan pr. person)
  • Brun farin
  • Whisky eller Morgan Rom
  • Flødeskum

Instruktioner

  1. Kom bananerne på grillen og grill dem ved middelhøj varme til de er helt sorte på skralden. Vend dem undervejs.
  2. Flæk bananen med en kniv og kom ca 1-1½ tsk. brun farin i bunden af den varme banan.
  3. Kom ca. 2 tsk. whiskey eller Morgan Rom ovenpå sukkeret og slut af med nogle gode klatter flødeskum.
  4. ....................
  5. Grillet banan til børn
  6. Er der børn tilstede kan ovenstående ingredienser skiftes ud med f.eks. vaniljeis og chokolade sovs.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com