Tilbage
Amerikanske bananpandekager

Amerikanske bananpandekager

ca. 10 stk.
4. juli 2013
Opskrift på rigtig gode små tykke amerikanske bananpandekager.

Ingredienser

  • 1 dl hvedemel
  • 3 spsk sukker
  • 2 tsk bagepulver
  • ½ tsk salt
  • 2 æg
  • 1½ dl let- eller skummetmælk
  • 25 g smeltet smør, afkølet
  • 2 mellemstore bananer
  • 1 tsk vanilijesukker
  • 1 knivspids kanel
  • Smør til bagning

Instruktioner

  1. Bland mel, sukker, bagepulver og salt sammen i en stor skål.
  2. Bland æg, mælk og afkølet smeltet smør i en separat skål og pisk det sammen.
  3. Tilføj de våde ingredienser i mel-blandingen, lidt ad gangen, mens der piskes, indtil du opnår en tyk dej.
  4. Mos bananerne godt og bland dem i dejen. Tilføj vaniljesukker og kanel.
  5. Varm en lille pande ved middelhøj varme og smelt en god klat smør. Hæld knapt 1 dl. dej midt på panden og bag pandekagen til den er godt gylden og har en sprød kant. Vend pandekagen og bag den færdig.
  6. Når alle pandekagerne er færdigbagt kan de serveres med bl.a.: vaniljeis, ahornsirup eller friske bær.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com