Tilbage
Dessert pandekager med is og friske bær

Dessert pandekager med is og friske bær

4-6 personer
3. maj 2012

Ingredienser

2 æg
500 ml A-38
300 ml skummet mælk
300 g mel
1 tsk bagepulver
5 spsk ahornsirup
Vegetabilsk olie

Tilbehør:
Vanilleis
Frisk frugt; f.eks. hindbær, brombær og jordbær.
Ren ahornsirup

Instruktioner

  1. Pisk æggene og bland med A-38. Rør herefter mælk, mel, bagepulver og ahornsirup i. Rør til dejen bliver jævn.
  2. Varm lidt olie på en stegepande, indtil den er rygende varm. Hæld dej af grydeskes størrelse på panden og sørg for der er god plads imellem.
  3. Steg dem på panden i ca. 1-2 min. til de er gyldenbrune. Vend dem og steg dem i yderligere 1-2 min. Tag dem herefter af panden.
  4. Server med en kugle vanilleis, ahornsirup og friske bær.
  5. ....................
  6. TIP! Du kan lægge mellemlægspapir/bagepapir imellem pandekagerne og fryse dem. De kan genopvarmes ved svag varme i ovn/mikroovn.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com