Tilbage
Hindbær ymerkoldskål

Hindbær ymerkoldskål

15. juni 2012
Som jeg tidligere har nævnt i min opskrift på ymerkoldskål med havreknas og friske jordbær, er vi vilde med det herhjemme. Men nu tænkte jeg at jeg ville tilføje en ny frisk hindbær smag til den eksisterende opskrift og resultatet blev rigtig godt. Syntes min søns ord beskriver smagen meget godt, første gang han smagte det: “Åhh mor, det smager godt, mega mega godt”… Jeg vil helt sikkert lave flere smagsvarianter i nærmeste fremtid.

Ingredienser

  • 1 l A-38
  • 3 æggeblommer
  • 6 spsk sukker
  • 1 tsk vanillesukker
  • 300 g frosne hindbær

Instruktioner

  1. Pisk æggeblommer, sukker og vanillesukker sammen med en håndmikser, til det det bliver til en lys luftig mase.
  2. Vend herefter A-38 i æggemassen.
  3. Blend de letoptøede hindbær til en tyk ensartet masse.
  4. Kom de blendede hindbær i en si og pres med en spiseske massen igennem sien og ned i ymerkoldskålen, således at kernerne sies fra. Put evt. en par skefulde ymerkoldskål op i sien sammen med hindbærmassen, for nemmere at kunne si si den.
  5. Vend det hele godt sammen og stil hindbær ymerkoldskålen i køleskabet i mindst 30 min. Server med evt. kammerjunkere, cornflakes eller friske hindbær.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com