Tilbage
Jordbær ymerkoldskål

Jordbær ymerkoldskål

3. juli 2012
Opskrift på jordbær ymerkoldskål. Dejlig frisk (sommer)dessert eller når du er småsulten.

Ingredienser

1 l A-38
3 æggeblommer
6 spsk sukker
1 tsk vanillesukker
350 g friske jordbær

Tilbehør:
Friske jordbær

Instruktioner

  1. Pisk æggeblommer, sukker og vanillesukker sammen med en håndmikser, til det bliver til en lys og luftig mase.
  2. Vend herefter A-38 i æggemasen.
  3. Blend jordbær til en tyk ensartet mase og vend dem i ymerkoldskålen.
  4. Stil jordbær ymerkoldskålen i køleskabet i mindst 30 min.
  5. Server med friske jordbær, som fremhæver den gode smag.
  6. ....................
  7. TIP! De jordbær jeg har benyttet var fra privat have som er meget søde, så alt efter hvilke jordbær der benyttes kan det være koldskålen skal smages til med yderligere sukker.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com