Tilbage
Fragelite med jordbærflødeskum

Fragelite med jordbærflødeskum

3. juli 2012
Opskrift på fragelite med jordbærflødeskum – En lækker og frisk dessert.

Ingredienser

Bunde:
4 æggehvider
100 g usmuttede mandler
2 spsk mel
175 g flormelis

Creme:
2,5 dl piskefløde
4 spsk flormelis
250 g friske jordbær skiver

Instruktioner

  1. Bunde:
  2. Pisk æggehviderne stive.
  3. Hak mandlerne fint og bland dem med mel og flormelis. Vend mandel blandingen i de piskede æggehvider.
  4. Bred massen ud på bagepapir til 2 bunde, 24 cm i diameter. Bag ved 130-140 grader, alm. ovn i ca. ½ time, eller til bundene er sprøde og faste. Lad dem køle af.
  5. ....................
  6. Creme:
  7. Pisk fløden til skum og pisk flormelisen i. Vend de skivede jordbær i.
  8. Læg bundene sammen med jordbærflødeskummet, lige inden desserten serveres. Drys øverst med sigtet flormelis eller et tyndt lag flødeskum og pynt med jordbær.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com