Tilbage
Pasta og kylling med stærk sauce

Pasta og kylling med stærk sauce

4 personer
26. juni 2012
Er du til stærk mad? Så er denne ret måske noget for dig. Den er nem og hurtig at lave… Efter ca. 15 min. tilberedning passer den sig selv i ovnen, mens du kan lave andre ting.

Ingredienser

4 kyllingebryst
2 spsk olie til stegning
Salt & peber

Sauce:
1 gl bali chicken-sauce (medium stærk)
½ l mornay sauce
3 gulerødder
1 lille porre
saften fra en ½ citron
430 g aspargessnitter med hoveder

½ ps. pasta
salt

Instruktioner

  1. Tænd oven på 200 grader, alm. ovn.
  2. Kog pastaen som anvist på pakken. Tilsæt lidt olie og salt.
  3. Brun kyllingen på alle sider i olie på en meget varm pande i ca. 10 min. Krydder med salt og peber.
  4. Sæt en gryde over ved svag varme og tilsæt bali chicken- og maornay sauce. Rør det sammen.
  5. Skyl og skræl gulerødderne. Når det yderste lag er fjernet, skræller du fortsat gulerødderne helt ind til roden ned på en tallerken. Tilsæt spånerne i saucen.
  6. Skyl porren og skær den i tynde skiver. Kom den i saucen.
  7. Tilsæt citronsaft og asparges. Rør det hele godt sammen.
  8. Kom den færdigkogte pasta i et ovnfast fad. Læg kyllingen ovenpå pastaen og hæld saucen her over.
  9. Sæt retten i ovnen i ca. 30 min.
  10. Server retten som den er, eller anret på en tallerken, hvor kylling skæres i skiver og ligges ovenpå retten.
  11. (Som vist på billedet)
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com