Tilbage
Frisk pastasalat med karry

Frisk pastasalat med karry

4 personer
15. august 2012
Lækker frisk pastasalat med karry – God som tilbehør til f.eks. grill, frikadeller eller nyd den alene.

Ingredienser

200 g pastaskruer
125 g agurk i tern
400 g kogt blomkål
200 g groftrevet gulerod
150 g creme fraiche
150 g mayonnaise
2 tsk karry pulver
1 stk groft salt
lidt peber

Pynt:
Rød peber i strimler

Instruktioner

  1. Kog pastaen som anvist på pakken.
  2. Bræk brocollien i små stykker og kog den til den er tilpas blød.
  3. Skær imens grøntsagerne ud.
  4. Når pastaen og brocollien er færdig, afkøles det. Kom herefter grøntsagerne heri.
  5. Mayonnaise tilsættes sammen med creme fraiche, og derefter tilsættes krydderierne.
  6. Stil den i køleskabet og spis den kold som tilbehør til f.eks. grill, frikadeller eller nyd den alene.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com