Tilbage
Tzatziki

Tzatziki

1. november 2012
Opskrift på tzatziki, som jeg selv elsker som tilbehør i f.eks. pitabrød, til hakkebøf eller en god steg.

Ingredienser

  • 9-10 spsk græsk yoghurt
  • 1 agurk
  • 4 fed presset hvidløg
  • Salt & peber

Instruktioner

  1. Skæl agurken med en kartoffelskræller. Del den på midten og flæk herefter agurken på langs, så du har fire stykker.
  2. Skrap med en teske kernerne ud af agurken.
  3. Sæt et rivejern på et tørt og rent klæde og riv agurkestykkerne groft.
  4. Fjern rivejernet og fold klædet stramt om den revne agurk. Drej klædet rundt, som når en karklud vrides, indtil du ikke kan presse mere saft fra.
  5. Kom græsk yoghurt i en lille skål. Pres hvidløgene heri, sammen med den revne agurk.
  6. Rør det hele godt sammen og smag til med salt og peber.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com