Tilbage
Klejner

Klejner

40 stk.
26. november 2012
Opskrift på dejlige hjemmelavede klejner til juletid og hygge.

Ingredienser

  • 120 g sukker
  • 300 g hvedemel
  • 60 g smør
  • 1 spsk piskefløde
  • 2 æg
  • 500 g palmin

Instruktioner

  1. Kom hvedemel og sukker i en skål og smuldr smørret heri.
  2. Tilsæt æg og fløde og ælt dejen godt igennem.
  3. Rul dejen ud på et melet bord og skær herefter ruder ud, samt en ridse i midten.
  4. Kom den ende spids igennem hullet i midten og drej den forsigtigt, således den får en klejneform.
  5. Varm palmin i en gryde og steg klejnerne heri til de er gyldne og sprøde.
  6. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com