Tilbage
Nougatmuffins
Nougatmuffins

Nougatmuffins

12 stk.
22. februar 2013
Er du til søde sager og godt med cremet konsistens – Så er disse nougatmuffins noget for dig.

Ingredienser

Muffin-dej:
50 g smør
150 g sukker
125 g blød nougat
2 æg
125 ml letmælk
125 g hvedemel
1½ tsk bagepulver

Nougat-icing:
200 g flormelis
1 spsk kakao
75 g blød nougat
50 g blødt smør
ca. 3-4 spsk skummetmælk

Instruktioner

  1. Muffin-dej:
  2. Pisk smør, sukker og nougat med en el-pisker til det er cremet.
  3. Pisk æggene i, et ad gangen og pisk herefter mælken i.
  4. Tilsæt mel og bagepulver og vend det i dejen.
  5. Fordej dejen i 12 smurte muffinforme.
  6. Bag kagerne midt i ovnen ved 200 grader, alm. ovn i ca. 20 min. lad dem køle af på en bagerist.
  7. ....................
  8. Nougat-icing:
  9. Bland flormelis og kakao og smuldr nougat og smør heri.
  10. Pisk ved laveste hastighed med en el-pisker og tilsæt mælken, lidt ad gangen. Pisk i ca. 5 min. indtil nougat-icingen er let, blød og luftig.
  11. ....................
  12. Når kagerne er afkølet, pyntes de med nougat-icing, som kommes i en sprøjtepose og sprøjtes på. Drys evt. med lidt krymmel. Benytter du sukkerkugler, vil jeg blot nævne at det ser flot ud, men de er hårde som sten af tygge. En andet alternativ vil jeg foretrække.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com