Tilbage
Kransekagetoppe

Kransekagetoppe

100 stk.
30. december 2012
Nem opskrift på kransekagetoppe. Denne opskrift kan også benyttes til at lave marcipanbrød eller marcipanringe.

Ingredienser

  • 200 g marcipan
  • 80 g sukker
  • 1 st æg
  • Hasselnødder
  • Evt. smeltet chokolade

Instruktioner

  1. Tænd ovnen på 200 grader, alm. ovn.
  2. Ælt alle ingredienserne godt sammen (har du en køkkenmaskine er det det nemmeste) og kom marcipanmassen i en sprøjtepose.
  3. Beklæd en bageplade med papir og sprøjt små toppe ud på bagepapiret med en afstand på ca. 3 cm.
  4. Kom en hasselnød i toppen og sæt pladen i ovnen i ca. 10-12 min. eller indtil kransekagetoppene er gyldenbrune.
  5. Når de er afkølet, kan du hvis du ønsker. Smelte noget chokolade i et vandbad og dyppe bunden af hver kransekagetop i chokoladen.
  6. ....................
  7. Tip! Laver du kransekagetoppene en eller flere dage i forvejen, kan du komme dem i fryserne og tage dem op om morgenen på dagen, da kransekagetoppene bliver endnu bedre af at have været en tur i fryseren.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com