Tilbage
Blodpølse med bløde kanelæbler og sirup

Blodpølse med bløde kanelæbler og sirup

2 personer
30. oktober 2012
Opskrift på lun blodpølse med kanelæbler og sirup. God ret til julefrokosten.

Ingredienser

  • 2 æbler (Cox Orange/Belle de Boskop)
  • 4 skiver blodpølse
  • 1 tsk kanel
  • 2 tsk sirup
  • Smør til stegning
  • Sukker til drys

Instruktioner

  1. Skæl æblerne, fjern kernehuset og skær dem i ca. 1 cm. tykke både.
  2. Smelt en klat smør på en pande og brun æblerne heri. Tilsæt sirup og kanel og lad dem stege i ca. 5 min. Fjern skindet fra pølsen. Skær den i 1 cm. tykke skiver og brun dem på panden i en klat smør med æblerne i ca. 2 min. på hver side.
  3. Server blodpølsen lun, drysset med sukker sammen med de bløde kanelæbler til.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com