Tilbage
Nytårsmenu 2012

Nytårsmenu 2012

27. december 2012
Så kom dette års nytårsmenu endelig på plads… Med erfaring fra sidste år, har vi i år valgt en mindre tidskrævende menu, da det bliver en aften sammen med børnene, hvor der er fokus på hyggeligt samvær, sammen med dem, frem for at jeg står i køkkenet hele dagen.

Ingredienser

Nytårsmenuen bliver som følger:

FORRET
Hjemmebagte blinis med 2 forskellige slags fyld bestående af;
- røræg med purløg samt røget laks
- dampede asparges og rejer i græsk yoghurt

HOVEDRET
Indbagt oksemørbrad med kartoffelbøffer og whisky sauce.

DESSERT
En kage (som jeg ikke ved hvad jeg skal kalde endnu) med en bund af mørdej, sprøjtet med marcipan i kanten og smeltet chokolade ovenpå bunden, efterfulgt af vaniljecreme, som fyldes med skiver af frisk kiwi og fersken.
Tilbehør: Vanilje cremefraiche.

KL. 00:00
I traditionen tro serveres der hjemmelavet kransekage samt champagne.



Forretten kan delvist laves om formiddagen og desserten dagen forinden, så den kun skal pyntes før servering.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com