Tilbage
Hindbærsnitter

Hindbærsnitter

10 stk.
14. august 2012
Opskrift på virkelig gode hjemmelavede hindbærsnitter.

Ingredienser

350 g hvedemel
200 g usaltet smør
150 g flormelis
1 spsk vanillesukker
1 æg

Glasur:
200 g flormelis
saften fra ½ citron vand
1½ dl hindbærmarmelade

Instruktioner

  1. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det godt ud i melet.
  2. Tilsæt flormelis og vanillesukker og saml hurtigt dejen med ægget.
  3. Stil herefter dejen i køleskabet i 1 time, tildækket.
  4. Del dejen i to portioner. Rul hver portion ud til en firkant ca. 20 x 30 cm. direkte på bagepapiret.
  5. Del dejen på langs og bag de to stykker i ca. 10 minutter ved 180 grader til de er gyldne. Pas på de ikke bliver for mørke.
  6. Når dejpladerne er kølet helt af, smørers marmelade på det ene stykke og glasur på det andet. Pynt evt. med hakkede nødder eller sukkerkugler.
  7. De to stykker lægges sammen med glasuren opad. Derefter skæres de i loge store stykker.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com