Tilbage
Svampede bananmuffins med chokolade

Svampede bananmuffins med chokolade

20 stk.
30. januar 2013
Opskrift på lækre svampede bananmuffins med chokoladestykker.

Ingredienser

  • 2 æg
  • 150 g sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 200 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 tsk stødt kanel
  • 130 g margarine
  • 3 modne bananer (moste)
  • 100 g chokolade (hakkes groft)

Instruktioner

  1. Tænd ovnen på 200 grader, alm. ovn.
  2. Pisk æg, sukker og vaniljesukker hvidt og skummende.
  3. Bland mel, bagepulver og kanel i en skål for sig.
  4. Smelt margarinen ved svag varme og lad den køle af til den er “lillefinger-varm”.
  5. Kom skiftevis mel og smeltet margarine i æggemassen.
  6. Tilsæt de moste bananer og grofthakket chokolade i og rør godt.
  7. Fordel dejen i ca. 20 muffinsforme (alm. størrelse). Fyld dem kun halvt op med dej, da de hæver meget i ovnen.
  8. Bag dem i en forvarmet ovn i ca. 18-20 min.
  9. ...............
  10. TIP! Hvis du ønsker kan du efter de færdigbagte muffins er afkølet, pynte dem med glasur, som er rørt sammen med flormelis, kakaopulver og vand.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com