Tilbage
Pop Overs med solbærmarmelade
Pop Overs med solbærmarmelade
Pop Overs med solbærmarmelade
Pop Overs med solbærmarmelade

Pop Overs med solbærmarmelade

36 stk.
28. december 2012
Lette og luftige Pop Overs med solbærmarmelade, (også kaldet pandekageboller) lige til kaffen. Dejen tager kun 5 min. at lave også er de i ovnen.

Ingredienser

  • 5 dl hvedemel
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk vaniljesukker
  • 4 dl mælk
  • 4 æg
  • 50 g smør (smeltet)
  • ca. 50 g solbær marmelade

Instruktioner

  1. Tænd ovnen på 250 grader, alm. ovn.
  2. Bland mel, salt og vaniljesukker. Tilsæt mælk under kraftig omrøring. Benyt evt. elpisker.
  3. Pisk derefter æggene og det smeltede smør i. Pisk dejen hurtigt i 2 min.
  4. Fordel dejen i en smurt muffin form. Fyld dem kun halvt op, da dejen hæver meget.
  5. Kom en lille teske fyld solbær marmelade midt i dejen.
  6. Sæt formen på en rist midt i ovnen. Efter ca. 12 min. når de begynder at få farve, dæmpes varmen til 175 grader, alm. ovn og bages færdige i ca. 15-20 min. pas på de ikke får for meget, så bliver de tørre.
  7. Vip dem ud af formen og drys med flormelis
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com