Tilbage
Brownies

Brownies

21. november 2013
Opskrift på gode brownies med sprød top og klæbrig kage.

Ingredienser

  • 100 g smør
  • 2 æg
  • 3 dl sukker
  • 1,5 dl hvedemel
  • 4 spsk kakaopulver
  • 2 vaniljestænger, kornene herfra
  • 1 knsp hjortetaksalt
  • rasp

Instruktioner

  1. Smelt smør i en gryde. Lad det køle af til den er lillefinger-varm.
  2. Pisk æg og sukker godt sammen i en skål til en luftig mase.
  3. Rør mel, kakaopulver, vaniljekorn og salt sammen i en anden skål.
  4. Si den tørre blanding ned i sukkermasen.
  5. Hæld det smeltede smør i, lidt efter lidt, mens du rør godt rundt.
  6. Smør en bageform 26×18 cm og drys med rasp. Hæld det overskydende rasp ud. Fordel browniedejen i bageformen med en dejskraber.
  7. Bag brownien ved 175 grader, alm. ovn i ca 30 minutter. Hold øje med kagen undervejs. Lad kagen køle helt af i formen før du skære den i firkantede stykker.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com