Tilbage
Kanelkage med kaffeglasur

Kanelkage med kaffeglasur

12-15 stk. kage
28. november
Opskrift på god kanelkage med kaffeglasur.

Ingredienser

125 g smør, smeltet
400 g sukker
400 g hvedemel
4 tsk kanel, stødt
2 tsk natron
5 dl kærnemælk

Glasur:
50 g smør, smeltet
250 g flormelis
2 tsk vanijesukker
1 spsk kakaopulver
4 spsk stærk kaffe, varm

Instruktioner

  1. Smelt smøret i en lille gryde
  2. Bland alle de tørre ingredienser sammen i en stor skål
  3. Kom skiftevis smeltet smør og kærnemælk op i de tørre ingredienser.
  4. Rør det hele godt sammen til en ensformet kagedej
  5. Kom dejen i en lille smurt bradepande og bag kagen midt i ovnen ved 200 grader, alm. ovn i ca. 35-40 min.
  6. ...................
  7. Glasur:
  8. Bryg stærk kaffe
  9. Smelt smørret i en lille gryde
  10. Når kaffen er færdigbrygget og smørret smeltet, blandes alle ingredienserne godt sammen i en skål.
  11. Kom glasuren på kagen når den er kølet af.
CORI's KØKKEN v/Rikkecori Marcussen  | coriskoekken@hotmail.com